Úvodní URNY URNY Texty


URNY Texty

TEXTY MOHOU BÝT V RŮZNÝCH BARVÁCH.

TEXT VE ZLATÉ NEBO STŘÍBRNÉ RUČNÍ MALBĚ ZA PŘÍPLATEK 200,- KČ. 

BARVU TEXTU NEBO DALŠÍ POŽADAVKY PROSÍM PŘIPIŠTE DO POZNÁMKY, PŘÍPADNĚ POŠLETE NA EMAIL: INFO@VIVA-FOTOPORCELAN.CZ NEBO NÁM ZAVOLEJTE NA TELEFON: +420 723065230. RÁDI VÁM PORADÍME.

VEŠKERÉ DEKORATIVNÍ MOTIVY, FOTOGRAFIE, TEXTY, BARVY, ZLATO A STŘÍBRO JSOU ZATAVENY V PECI PŘI VYSOKÉ TEPLOTĚ 900 STUPŇŮ CELSIA DO GLAZURY (VÝPAL DEKORACE) A Z TOHOTO DŮVODU JSOU ODOLNÉ VŮČI UV ZÁŘENÍ A VŠEM POVĚTRNOSTNÍM VLIVŮM. ZACHOVÁVAJÍ SI BAREVNOU STÁLOST PO DESÍTKY LET.

Do každé naší urny lze vložit úřední plastovou vložku s popelem, kterou vydávají krematoria. Urna je pálena na vysokou teplotu 1400 stupňů celsia (ostrý výpal porcelánu), čímž se stává odolnou vůči všem povětrnostním vlivům. Tato urna se vejde do všech typů kolumbárií i skříní na urny. Je také vhodná pro volné umístění přímo na hrob. 

Všechny urny vyrábíme ručně u nás v porcelánové manufaktuře, od základního náčrtu na papíře, po modelování prvního sádrového modelu, po lití hmoty do sádrových forem, pálení přežahu, ostrého výpalu, glazování a v neposlední řadě po dekoraci urny zlatem, platinou, drahými kovy, texty a fotografiemi. 

Každá vyrobená urna je originál, texty, fotografie a malby je možno zvětšovat, zmenšovat nebo i různě kombinovat, vše namíru k maximální spokojenosti zákazníka a pozůstalých.

Každá urna je ručně vyrobená na zakázku.

Rádi zhotovíme urnu s fotografií a textem, tak aby zákazník - pozůstalý už nemusel vynakládat další prostředky na pořízení štítku na urnu a na pořízení porcelánové fotografie k urně. 

Doporučení, typy, nápověda:

Chcete-li se rozloučit se svým blízkým a připomínat si ho více osobně, tak pak jsme tu právě pro Vás. 

Na urnu je vhodné umístít fotografii a text, který nejlépe vystihuje zesnulého.

Tak ku příkladu, když byl Váš milovaný zesnulý vášnivý rybař, je možné umístit na urnu fotografii při rybaření na břehu jeho oblíbeného rybníka.To samé platí pro fotbalistu, motorkáře nebo zahrádkáře atd. nebo také můžeme umístit na urnu fotografii zesnulého na jeho oblíbeném místě: na chatě, na zahradě, na horách nebo třeba v jeho oblíbené hospůdce.

Též je vhodné na urnu umístit oblíbené motto zesnulého.